Ζακυνθινός Αθλητικός όμιλος Αντισφαίρισης

5ο Ενωσιακό Τουρνουά Τένις Πάτρα

25/11/2017, Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης
5ο Ενωσιακό Τουρνουά Τένις  Πάτρα

Εντυπωσίασαν Ζούγρα και Σούλη.

Με σημαντικές επιτυχίες για άλλη μια φορά επέστρεψε από την Πάτρα ο Ζακυνθινός αθλητικός όμιλος Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στον όμιλο της Αετ Νίκης Πατρών με την Ισμήνη Ζούγρα και την Στέφη Σούλη να ξεχωρίζουν στα κορίτσια 12 ετών.

Επίσης συμμετείχε στην ίδια κατηγορία και η Αιμιλία Πέρρο ,ενώ στα αγόρια 16 ετών αγωνίστηκαν ο Κων/νος Σούλης και ο Ηλίας Κων/δης.

Αναλυτικά

Στα κορίτσια η Ισμήνη Ζούγρα ήταν το φαβορί για την νίκη και κατάφερε να φθάσει μέχρι την κατάκτηση της πρώτης θέσης, χωρίς να αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες. Ίσως αυτή που την δυσκόλεψε περισσότερο ήταν μια άλλη Ζακυνθινή αθλήτρια η Σούλη Στέφη ,που παρά το γεγονός είναι 10 ετών αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη κατηγορία και εντυπωσίασε. Στην πορεία της προς τον τελικό νίκησε δυνατούς αντιπάλους, ενώ κόντρα στην Ισμήνη Ζούγρα ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 σετ. Επίσης η άλλη δεκάχρονη Αιμιλία Πέρρο δοκίμασε και αυτή στην μεγαλύτερη κατηγορία όπου κέρδισε τον 1 ο αγώνα και αποκλείστηκε μετά.

Στα αγόρια 16 ετών ο Ηλίας Κων/δης πάλεψε δυνατά και αποκλείστηκε στον γύρο των 16 ενώ  ο 13 χρόνος Σούλης Κωννος κατάφερε να πάρει την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό πολύ δύσκολα από  αντίπαλο δυο χρόνια μεγαλύτερο.

Ο προπονητής των παιδιών Μάνος Βαζαίος δήλωσε για τους αθλητές του>> Σε αυτούς τους αγώνες δίνεται η ευκαιρία και σε πιο μικρά παιδιά να πάρουν μέρος,να αποκτήσουν εμπειρίες και βαθμούς.

Σε γενικές γραμμές  ο κος Βαζαίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλους τους αθλητές και περιμένει στο μέλλον νέες μεγάλες επιτυχίες.

 

 

Γράψτε το σχόλιό σας